Ajută la predicarea Evangheliei

Donează

Devino Partener

sau Completează Formularul de Donație

Suma / Amount* :
Moneda / Currency* :
RON
EUR
USD
Nume / Last name* :
Prenume / First name* :
Email* :
Plata lunara / Monthly recurring:

Donează prin virament Bancar

RON: RO32BTRLRONCRT0425573001

EUR: RO79BTRLEURCRT0425573001

GBP: RO37BTRLGBPCRT0425573001

USD: RO63BTRLUSDCRT0425573001

Generozitatea dumneavoastră are puterea de a face marca o diferență. Sprijinul dvs. ne va ajuta să oferim resurse și oportunități esențiale celor care au cea mai mare nevoie de ele.
Împreună, putem crea un impact pozitiv și putem construi o comunitate mai bună prezentând Evanghelia. Alăturați-vă nouă astăzi pentru a face o diferență și deveniți parte din ceva cu adevărat special.
Donația dumneavoastră, indiferent de cantitate, este apreciată și va contribui la extinderea Împărăției.

Responsabilitatea noastră

Relația pe care o împărtășim cu partenerii noștri va fi liberă de orice presiune. Nu vei fi niciodată presat de noi pentru a da acestei lucrări. Această lucrare nu va face niciodată nimic pentru a te presa să împlinești nevoile noastre financiare sau în orice alt mod.
Tot ceea ce cerem este să te rogi și să căuți înțelepciunea lui Dumnezeu cu privire la ceea ce El dorește să faci în această lucrare. El îți va dezvălui și atunci când o va face, fă ce spune El. Cum îți îndeplinești rolul în parteneriatul cu această lucrare este între tine și Dumnezeu și când afli ce vrea El să faci, atunci este responsabilitatea ta să o faci.

Responsabilitatea noastră este de a pune la dispoziție informațiile cu privire la proiectele noastre, și resursele noastre ca și mijloc al creșterii și progresului tău spiritual. Noi dorim să te vedem experimentând ce-i mai bun al lui Dumnezeu în fiecare aspect al vieții tale, astfel încât tu să umbli în victoria pe care Iisus a obținut-o pentru tine la cruce.

Redirecționează 3.5% din impozitul pe profit

Dacă ai o companie plătitoare de impozit pe profit ne poți susține și prin redirecționarea unui procent din acest impozit către asociația noastră.

Cum? Urmează pașii de mai jos până în data de 15 Martie a anului curent!
Pasul 1: descarcă și completează formularul necesar apăsând butonul de mai jos.

Pasul 2: depune PERSONAL formularul la Administrația Financiară de care aparții conform adresei din buletin, direct la Registratura organului fiscal sau prin POȘTĂ, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire. Alternativ, formularul se poate transmite și prin portalul e-guvernare.ro sau prin SPV (Spațiul Privat Virtual).

Nu îl trimite către noi deoarece trebuie depus de către tine. Mulțumim!

1. Descarcă și completează formularul necesar

Descarcă și completează formularul necesar apăsând butonul
de mai jos.

2. Depune PERSONAL formularul la Administrația Financiară

Depune PERSONAL formularul la Administrația Financiară de care aparții conform adresei din buletin, direct la Registratura organului fiscal sau prin POȘTĂ, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire. Alternativ, formularul se poate transmite și prin portalul e-guvernare.ro sau  prin SPV (Spațiul Privat Virtual).

©Grace4All | Toate drepturile Rezervate

solutionare litigii
solutionare litigii_