Termeni și condiții

Prin accesarea, navigarea și/sau utilizarea site-ului www.grace4all.ro, utilizatorii consimt că au citit, înteles și sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare prezentate în continuare și prin urmare înteleg să le respecte, precum și legislația aplicabilă în jurisdicția utilizatorului.

Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislatiei în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii.

Acest site poate conține trimiteri (link-uri) către alte site-uri care nu aparțin ASOCIAȚIEI GRACE 4 ALL sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care ASOCIAȚIA GRACE 4 ALL nu este răspunzatoare sub nici un aspect pentru conținutul acestor site-uri și nici pentru dezvăluirea datelor dumnevoastră personale către deținătorii acestor site-uri.

Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al Site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea ASOCIAȚIEI GRACE 4 ALL sau a partenerilor autorizați ai acestuia.

ASOCIAȚIA GRACE 4 ALL deține exclusiv licențele și drepturile de autor pentru Site și platforma pe care acesta funcționează. Aceste opere sunt protejate de drepturi de autori, mărci, legi române și alte tratate internaționale. Nicio prevedere din acești Termeni și Condiții nu vă conferă dreptul de a utiliza numele ASOCIAȚIEI GRACE 4 ALL sau oricare dintre mărcile, logo-­urile, numele de domeniu, alte caracteristici comerciale distinctive sau alte materiale protejate prin drepturi de autor ale ASOCIAȚIEI GRACE 4 ALL.

Folosirea fără acordul ASOCIAȚIEI GRACE 4 ALL a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Comentariile sau sugestiile pe care le puteți furniza cu privire la ASOCIAȚIA GRACE 4 ALL sau servicii furnizate prin intermediul Siteului sunt voluntare în întregime și ASOCIAȚIA GRACE 4 ALL va fi liber să utilizeze aceste păreri, comentarii sau sugestii astfel cum consideră corespunzător și fără nicio obligație față de dumneavoastră.

Pentru orice informație vă rugăm să ne contactați oricând folosind datele de pe pagina de contact. Vă mulțumim pentru vizită!